Video Produkcija

Poskrbimo za pristno podoživetje trenutkov ...

Video produkcija

Profesionalno snemanje

Kombinacija odlično posnete slike in zvoka poskrbi za pristno podoživetje trenutkov, ki so že desetletja za nami.
Prav tako se podjetje ne more predstaviti bolje kot v po meri narejenem videu.

Profesionalno snemanje s kakovostno montažo in avdio obdelavo nudimo na vseh nivojih. Pa naj ste naročnik reklame za mednarodno uspešno podjetje ali pa starš, ki želi, da bo krst otroka za vedno zapisan.


Prepričajte se o odličnem razmerju med ceno in kvaliteto!

Naša ponudba

Prepričajte se o odličnem razmerju med ceno in kvaliteto!

 • Snemanje koncertov

  Koncerte snemamo z večimi kamerami, katerih posnetki so v montaži združeni v gledalcu najbolj atraktivno celoto. Ponujamo tudi možnost ločenega snemanja zvoka s posebnimi mikrofoni.


  Cerkveni dogodki

  Na posnetku vidite dogajanje bolje, kot če bi sedeli v prvi vrsti, pa čeprav so te že bile zavzete. Pri hitrem dogajanju v cerkvi smo vedno pozorni, da ne bi zamudili kakršnega koli posebnega trenutka.

  Razni kulturni in drugi dogodki

  Katerikoli dogodek lahko posnamemo z večimi kamerami in poskrbimo, da je viden vsak najmanjši trenutek, a če želite zajeti le glavni vtis dogajanja, vam naredimo odlično video reportažo, v kateri v le nekaj minutah povzamemo celotno dogajanje.

 • Predstavitveni videi, reklame

  Vedno bolj popularna izbira promocije in predstavitve podjetja je video vsebina. Pri nas vam že za ugodno ceno ponujamo odlično narejen promo video, a če se odločite za kaj večjega, imamo kader, ki je sposoben uresničiti vaše najbolj specifične želje.

Video storitve

Storitev naredimo kvalitetno in ugodno ter po vaših najbolj specifičnih željah!

 • PRESNEMAVANJE MEDIJEV

  Digitaliziramo VHS, Hi8, betaCam, miniDV in Super 8 film.

  Skoraj vsak od nas ima nekje v kakšni škatli spravljene posnetke, ki so shranjenih na kasetah ali filmu in jih na sodobnem računalniku ne more pogledati.


  Ne pustite, da bi ti dragoceni spomini šli v nič in jih prinesite k nam, da vam jih digitaliziramo in presnamemo na DVD ali USB ključ. Iz meseca v mesec je na voljo vedno boljša snemalna tehnika, zaradi katere pozabimo na stare medije. Posledično je na trgu vedno manj naprav s katerimi bi lahko predvajali stare vsebine. Zato poskrbite, da bodo vaši posnetki digitalizirani še preden odidejo stari predvajalniki v pozabo.

OBDELAVA VIDEO VSEBIN

Ste bili na izletu in posneli ogromno video posnetkov, a veste, da bi predolgo trajalo, če bi gledali vsakega posebej?

Prinesite jih k nam in vam bo naš video montažer zmontiral v gledljivo celoto,po potrebi opremil z napisi in glasbo ter dodal kakšen efekt.


Kontaktirajte nas!


Zaupajo nam

Foto Zorin, Janko Zorin s.p. © 2017 l Vse pravice pridržane.